WorkingDays: Vrijdag

Administratief medewerker met servicegerichte instelling gezocht!

Wij zijn op zoek naar een administratief medewerker die zich richt op het bieden van uitstekende service voor onze opdrachtgever. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van onze opdrachtgever bij administratieve taken en vragen, en zorg je ervoor dat hun behoeften op de best mogelijke manier worden vervuld.

Assistent timmerman

Voor een gerenommeerd bouwbedrijf in Leeuwarden zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en hardwerkende assistent timmerman. Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in de bouw? Lees dan snel verder!

HR-Professional

Ben jij die ambitieuze HR-professional met passie voor het vak en de wil om het beste uit zichzelf en anderen te halen? En ben jij degene die de juiste balans weet te vinden tussen mens en organisatie? Lees dan snel verder!

Opleiding tot Buschauffeur

Is het altijd al jouw droom geweest om als buschauffeur aan het werk te gaan? Dit is je kans!

Jij gaat als buschauffeur aan de slag op het platform van Schiphol. Het is jouw taak om de reizigers veilig en comfortabel van en naar het vliegtuig te rijden. Je gaat dus aan het werk op één van de meest dynamische en indrukwekkende plekken van Nederland!

Touringcarchauffeur

Is het rijden op een touringcar jouw droombaan en wil jij de mooiste ritten in binnen- en buitenland rijden? Ben jij daarnaast gastvrij en op zoek naar een zelfstandige functie? Lees dan snel verder!

Intercedent Bouw

Heb jij een neus voor talent en ben jij het type die daden bij het woord voegt? Beschik jij over een flinke dosis energie, communicatieve en commerciële vaardigheden? En raak je niet snel in de war wanneer je dag toch anders verloopt dan je voor ogen had? Kom dan werken bij ons!

Recruiter

Ben jij die ambitieuze recruiter die de weg goed weet op de huidige arbeidsmarkt? Ben jij niet bang om het eerste contact te leggen? En ben jij degene die energie krijgt van communicatie met mensen en niet te vergeten van het maken van de perfecte match? Lees dan snel verder!