Wij zijn Select, uitzender van vakmensen.

Hier begint alles met een goed gesprek. Over je ambitie, je kennis, je wensen en je leven. Want ook al draait het leven niet om werk, werk speelt wel een centrale rol in je leven. En wij kunnen je alleen helpen als we écht weten wat bij je past.

Wij zien de mens achter het cv. Bieden oplossingen voor opdrachtgevers en vertrouwen op onze vakmensen.
Altijd betrokken en to-the-point.
Samen komen we verder.

De juiste persoon op de juiste plek. Daar gaan we voor.

Wat we doen.

Wij zijn Select, uitzender van vakmensen. We koppelen vakmensen aan opdrachtgevers die verder willen. We zenden uit, doen werving en selectie, ZZP-bemiddeling en verzorgen opleidingen. Voor de sectoren Bouw, Metaal en Techniek, Transport en Logistiek, Schoonmaak, Openbaar Vervoer en Productie. De juiste persoon op de juiste plek. Daar gaan we voor.

Hoe we het doen.

Met een nuchtere, no-nonsense instelling gaan wij voor je aan de slag. Een Noordelijk karakter noemen ze dat ook wel. Wij noemen het normaal. Elk uur van elke dag staan we klaar voor onze vakmensen en opdrachtgevers. Pas als vakman én opdrachtgever blij zijn, zijn wij het ook.

Samen komen we verder.

Select is ooit opgericht vanuit de gedachte dat het beter kon in de uitzendbranche. Beter door meer samenwerking en meer vertrouwen.
We begonnen klein in Groningen en zijn inmiddels landelijk actief. Ons netwerk blijft groeien maar de basis blijft krachtig in zijn eenvoud: een goede samenwerking met al onze opdrachtgevers en vakmensen. Nu en altijd. Want samen komen we verder.